foto van My Own Retreat.
Yin Yoga & Triggerpoints Weekend met Pauline Suidman
22-23 en 24 juli, Kuuroord de Schouw
Dit weekend gaan we ons verdiepen in de Yin Yoga. Naast de veelal bekende rustige Yin yoga oefeningen, gaan we nog dieper de ontspanning in door middel van foamrollers en triggerpoints.

niet zo bekend is in Nederland. De informatie en ervaring in een Triggerpoint-yogales kan zomaar je hele “yoga-practice” veranderen, maar ook verbeteren. Het is eenvoudig om te doen, te snappen en uit te voeren. Ik leer je om je eigen triggerpoints te behandelen en daarna voel je wellicht meteen een verschil in de daarop volgende yogahoudingen.

PAULINE SUIDMAN
“Yoga brengt je van onrust naar rust, van spanning tot ontspanning en van verstoorde balans naar gezondheid”. En dat is wat het mij ook heeft gegeven en nog steeds geeft.

Ik heb een eigen yogastudio in Vught en geef les aan ouderen in Vianen. Naast yoga geef ik ook core stability, en daarnaast volg ik momenteel een opleiding Guasha Therapie. Hier haal ik ook weer allerlei inspiratie uit voor in de yogales, dus laat je verrassen dit weekend.”

WEEKEND DETAILS
Dit programma is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er lessen van de andere docent(en). Het motto is: alles mag, niets moet!

Logies met volpension en vegetarische keuken.
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer met/zonder toilet
Vrije tijd: wellness met sauna, bad, wandelen, strand, relaxen.
Optioneel: massage.

Inschrijven: via de website www.myownretreat.com

RETRAITE CENTRUM IN ZEELAND
Wadend in ruimte en rust ligt het ruime centrum op een beschut landgoed tussen Zierikzee en Renesse. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Verwen jezelf met de talloze ontspannings voorzieningen, zoals sauna’s, warmwaterbad, zonnebank en buitenbad.

Andere programma’s in Zeeland:
www.myownretreat.com &
www.fitbodymind.nl/weekend-retreats