DONDERDAG 20 JUNI  19.30 SURYA NAMASKAR

108 ZONNEGROETEN, MET UITLEG MET NAME DE BLESSUREGEVOELIGE ONDERDELEN E 10,-

Vrijdag  10 mei  19.00-21.00 workshop Yin, triggerpoints, drukpunten, mudra-meditatie 

E 20,-

IMG_5012

 

Aanmelden omyogapds@hotmail.com

 

ZATERDAG 15 JUNI 2019: ADEMWORKSHOP, DE VERBONDEN ADEMHALING: ‘ADEM EN EXTASE’. E45,- 13.30-17.00 uur

ARNO NISTAL TEN VEEN, al meer dan 25 jaar ademcoach

In deze workshop richten wij ons op het herstel van je natuurlijke ademhaling en het contact met je ware Zelf (Spirit, Ziel). De bewust verbonden ademhaling brengt ons direct terug in ons lijf, we worden ons meer bewust van ons lichaam, onze gevoelens en emoties, wat resulteert in meer energie.

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen… Alleen maar te Zijn… In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

Ademhalen lijkt vanzelfsprekend. Toch is ademhalen een hele kunst. Stress, spanningen en emoties hebben direct invloed op onze ademhaling en gemoedstoestand. En goed nieuws: De ademhaling heeft direct invloed op onze stresslevels, emoties en gemoedstoestand! Door middel van een juiste ademhaling kun je je snel weer goed voelen en rust en helderheid in lichaam en geest creëren!

Je ademhaling is enorm krachtig. Het bewust omgaan met deze kracht maakt het mogelijk om meer rust, vreugde en geluk te ervaren in ons leven. ​

D.m.v. een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Je brengt bewustzijn en heling in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.  Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase ontstaat als vanzelf.

PRIJS:   / 45,- EURO

JEZELF ERVAREN!

‘Niet eindeloos praten en analyseren, maar ervaren! Bewust worden van je lichaam.

Een groeiend besef van wie je werkelijk bent.’

Je plek is gereserveerd bij betaling VOL=VOL

naamloos (39 van 52)

 


20 JUNI 19.30-21.00

108 ZONNEGROETEN IVM WERELD YOGA DAG

E 10,-

 

7 SEPTEMBER 10.00-12.30

MARIEKE VLIEGEN, YINSPIRATION DOCENT

FUNDAMENTALS TCM

E35,-

 

TE VERWACHTEN WORKSHOPS:

  • GUASHA EN YOGA MET JADE STICK
  • GEZICHTSMASSAGE EN YOGA MET JADE ROLLER

 

 

fibonacci-sequence_0